skrivet av nora

Okej, det här inlägget har jag (nnoras@) skrivit, tess är på emelies land så då ringde hon mej så jag kunde skriva i hennes blogg. det kanske är lite mobbat det jag skrivit, men jag skrev typ ner exakt vad hon läste upp från ett papper haha ;)

Torsdag: Vi kom till emelies farmor och farfars land i finnvik, det regnade massor.  Vi gick upp till gården och kollade på hästar och kor haha. efter det åkte vi tillbaka till gården och hämta vatten och kollade när dom släppte in kossorna. sen åt vi sphagetti och köttfärs sås :)
Fredag: Jag och emelie gick typ och bada med simon (emelies lillebrorsa) på klipporna (ganska fint). sen på kvällen fiskade vi. jag fick napp efter tre sekunder. fast det var en litenliten aborre så emelie satte den på kroken för vi ville ha en större fisk, men han smet. Simon fick en lika liten, men den släppte han i vattnet igen. Precis efter det fick emelie typ en skit stor som vi tog hem och kokade och rensade till love (emelies katt). Vi spela kort och gav typ hela familjen en kortkluring som dom satt med hela kvällen.
Lördag: Vi åkte ut med deras kanot, typ paddlade till en fin udde. Efter när vi kom tillbaks så satt jag och emelie och läste frida tidningar , men bara dom roliga sidorna :) I tidningen så hittade vi typ magmuskels träning, fast det hjälpte inte så mycket för det var bara jobbigt för armar och ben. Vi spelade typ kort resten av kvällen, förutom att jag och emelie var skit duktiga (men inte lika duktiga som nora) och var ute och sprang sex kilometer. vi sprang till ett bad som låg tre kilometer bort (skit mysigt) sen tre kilometer hem också. När vi kom tillbaka åt vi flera kilo kräfter vi fick av grannen.. men jag åt hamburgare, självklart :) Jag och emelie typ flum ringde till alla, issa spela med men robin var typ skit b ? vi skulle typ dra ut mitt i natten och bada men vi frös så jävla mycket, vi kanske drar ut imorgon (söndag).
Söndag: Jag och E cyklade till det skitmysiga stället och badade. När vi kom hem så åt vi hallonpaj (skit gott). Sen har vi typ bara fotat och täljt en fiskdödare. Sen gick vi och bada igen. Vi kanske ska dra ut i natt och bada :) Bad kanske :) , kom bara. xd

haha ja det var det hon läste upp i telefonen, jag kanske skriver något mer inlägg i henens blogg sen om mej själv haha (a) så ni får kolla varje dag :) // nora, [email protected], har ingen blogg just nu för jag tog bort min, men kan skriva här när jag skaffar en ny ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0